Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřové sádlo bez kůže | 1 kg |
česnek | 2 stroužky |
petrželka | |
tymián | špetka |
jablko | 1/4 ks |
cibule nebo jarní cibulky | |
čerstvě mletý pepř | |
sůl |
Postup: Brambory uvaříme v osolené vodě, nebo použijeme zbytek brambor od oběda.... zobrazit recept
Postup: Čočku uvaříme s bobkovým listem doměkka, ke konci vaření ji osolíme. Scedíme,... zobrazit recept
Postup: Telecí maso nakrájíme na kostky. Ve větším kastrolu rozehřejeme olej s máslem a... zobrazit recept
Postup: Nejprve si upečeme piškot - 4 žloutky šleháme elektrickým šlehačem, postupně... zobrazit recept
Postup: Platýze omyjeme, osušíme papírovou utěrkou (pokud je s kůží, tak u ocasu kůži... zobrazit recept
Ubytování Zlín vám poskytne k výletům potřebné náležitosti, které se týkají možností, o kterých se vám doposud nesnilo. Penzion U Johana se vám bude jistě líbit, jelikož nabízí potřebný relax k tomu, abyste si krásně... zobrazit článek
Citlivě a vkusně zrekonstruovaný Hotel Singer naleznete v klidné obci Ludvíkov...